HTML

az élet Londíniumban

...a budapesti belvárosból egy londoni farmra kerültem!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

2011.06.11. Damláék esküvője

2011.06.15. 00:54 Koccos

Az esküvő nagyon szuper volt, már-már úgy éreztük, hogy túl tökéletes. Egy kastélyban volt a gyülekező, ahonnan mindannyian átsétáltunk a szertartás helyszínére, a park közepére. Ott élő hárfazene fogadott.  Csodás napsütés volt, ezért szalmanapernyőt és legyezőt osztottak minden vendégnek.  A menyasszony, illetve az ifjú pár lovas hintóval érkezett/távozott. Minket egy kisvasúttal, valamint minikomppal vittek át a következő helyszínre, egy kis szigetre. A szabadban töltöttük a délutánt, szendvicsek és sütemények társaságában. Majd a férj-és-feleség is befutott a fotózásról, a gratulációkat követően felvágták az esküvői tortát. (Vacsora előtt?) Abszolút nem voltam éhes, ráadásul éppen a sütiktől lettem tele, de a torta annyira jól nézett ki, hogy egyszerűen nem lehetett nem befalni egy nagy szeletet belőle...:)

 

 

 

 

 

 

 

Újabb kisvonatozás vissza a kastélyhoz, ahol piros szőnyeg vezetett a teraszig. Ott hallgathattunk egy kis tangóharmonika koncertet, majd bementünk a nagy terembe, az asztalokhoz. Az isteni sokfogásos vacsorát nem nagyon szakították meg programok, csak a férj szülei mondtak egy kisebb beszédet.

A nyitótánc után nem igazán indult be a buli, részben azért, mert mindenki túl sokat evett, részben meg azért, mert az élőzene egy másik teremben volt, mint ahol az asztalok. Végül egy bő negyedórás komoly tűzijáték és pár vicces feladat után, kb. 2-kor az ifjú pár útnak indult. Pár percre rá mi is így tettünk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://londiniumban.blog.hu/api/trackback/id/tr433068721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása