Bank Holiday van újra, de ez az első, ami már rám is vonatkozott. Nem sok mindent csináltunk, de éppen ez volt benne a jó!
Életem talán első igazi gulyáslevesét főztem, marhahúsból. Mire megpuhult a hús, ki is lett takarítva a lakás, s még hajat is mostam (ami nálam mindig egy nagy projekt)! A leves nagyon nagyon nagyon finom lett, igazi magyaros ízekkel!!! A főztömre általában elég kritikus Roland is csak annyit mondott, hogy tökéletes!:) Az ebédet megbolondítottuk azzal, hogy kint a szabadban, a laptop asztalkára terítettünk. Ha nem is kertben, de ahhoz hasonló érzéssel falatoztunk. Az i-re a pontot pedig a pezsgősüvegbe töltött, parafadugós, barna Leffe sör adta. A második i és rá a pont az ebéd (végül vacsi) folytatása volt. A magyaros levest egy osztrák fogás követte, a császármorzsa! A tésztát több fajta módon is kisütöttem, volt Anyu féle apróbb morzsa és Roland anyukája féle, nagyobb darabokban hagyott tészta. Jóllakottan ágyba dőltünk, filmet néztünk és arra gondoltunk, hogy mennyire nincs kedvünk holnap munkába menni...